El Molina Sport i el CPLV guanyen la Supercopa d'Espanya d'hoquei línia a Rubí

L'equip femení rubinenc va guanyar l'any passat el campionat

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Rubí la Supercopa d'Espanya d'hoquei línia a la pista de Francesc Calvo de l'HCR dels Cent Patins. Les categories femenina i masculina del club ha participat en el campionat per alçar-se amb la victòria, que finalment han guanyat els nois del Molina Sport (Gran Canaria) i les noies del CPLV (Valladolid).

L'equip femení dels Cent Patins es van enfrontar a les campiones de la Supercopa a la final, que després d'un partit molt ajustat, les noies del Valladolid van aconseguir el triomf amb un 1-3, i d'aquesta manera li han arravatat el títol a les de Rubí que ho van aconseguir l'any passat.

Per altra banda, l'equip de nois rubinencs van jugar contra el Molina Sport a la semifinal de dissabte, on van perdre per 1-6. A la final, es van enfrontar a la categoria masculina del CPLV, i es van tornar a imposar per 4-2 als de Valladolid. Els canaris van assolir el triomf i ho sumen al seu palmarès.

L'equip femení rubinenc va guanyar l'any passat al municipi de Tres Cantos (Madrid) i aquesta vegada ha tornat a jugar a casa per a revalidar el títol. Per altra banda, la divisió masculina dels Cent Patins no es van classificar, però han estat presents a la Supercopa al ser els amfitrions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.