Les noies de la UP Les Torres-Rubí, campiones de la lliga catalana de petanca

Els nois han quedat segons a tan sols una partida dels campions

Aquest cap de setmana s'ha disputat a les pistes de Pubilla-Cases a l'Hospitalet el play-off pel títol de la lliga catalana de petanca, tant a la categoria femenina com a la masculina. Les noies del club s'han proclamat campiones i aniran al campionat d'Espanya de Clubs. Els nois han quedat segons a tan sols una partida dels campions.

L'equip femení de la UP Les Torres-Rubí partia com a candidat al títol, ja que van quedar primeres a la fase regular, i han demostrat el perquè d'aquest favoritisme. Han fet un play-off extraordinari guanyant totes les partides que estava en joc. D'aquesta manera han aconseguit la classificació pel campionat d'Espanya que es disputarà a principis de novembre a Benajússer (Alacant).

L'equip masculí, per la seva banda, també ha disputat un campionat excel·lent, ja que es va quedar a només una partida d'aconseguir el títol que finalment es va endur el CP Gran Via de l'Hospitalet. Gran resultat l'aconseguit per un equip que en principi tenia com a objectiu la permanència i que ha ensenyat fins on pot arribar amb aquests jugadors.

L'equip masculí de la UP Les Torres-Rubí. FOTO: Cedida

L'equip masculí de la UP Les Torres-Rubí. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.