Nou partit suspès del Veinti

Quan es va aturar el partit per una picabaralla entre els dos equips, el marcador afavoria per 3-2 la UE Sabadallenca

El partit corresponent a la 12a jornada, del grup 6 de la Tercera Catalana, que enfrontava la UE Sabadellenca davant del CF Juventud 25 de Septiembre va ser suspès per l'àrbitre, quan restava per jugar el temps afegit dels 90 minuts, després d'una picabaralla entre els dos equips. En el moment de la suspensió, el marcador reflectia 3-2 per als locals.

El Veinti va sortir endollat i als 5 minuts Óscar avançava l'equip, el quadre local però va replicar i va aconseguir el gol de l'empat al cap de 10 minuts. A partir d'aquí el bon posicionament de la Sabadellenca sobre el terreny de joc feia que l'equip de Rubí no creés gaire perill però abans del descans, un altre cop Óscar, tornava a posar per davant al Veinti.

A la represa qui va sortir endollat va ser la Sabadellenca que va aconseguir l'empat 7 minuts després. Amb el partit trencat, les ocasions més clares van ser per als homes de Richard Giménez, però una contra avançava l'equip local a 4 minuts del final.

L'origen de la baralla: una altra pilota al terreny de joc

Amb el temps afegit un contraatac del Veinti va ser tallat pel públic amb el llançament al terreny de joc d'una altra pilota, fet que va fer que s'originés la baralla entre jugadors dels dos equips. En aquell moment, el col·legiat va decidir donar per suspès el matx quan faltaven una mica més de 5 minuts del descompte per disputar-se.

Ara serà la Federació qui dictamini com conclou el matx però, en principi, s'hauria de disputar el temps restant en una data a determinar.

Passi el que passi al desenllaç del partit, el Veinti continuarà com a líder encara que veu reduït el seu avantatge.

Jornada festiva abans del partit el pròxim diumenge

El diumenge vinent abans de la trobada davant del CF Junior, tindrà lloc la presentació dels equips del CF Juventud 25 de Septiembre amb xocolatada, visita del Pare Noel i moltes sorpreses més en allò que s'espera que sigui una jornada festiva per al club.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.