Nova derrota del Cent Patins que fa perillar els play-offs

Els jugadors rubinencs rebran el pròxim cap de setmana un contrincant dur, com és el Valladolid

Nova jornada de lliga elit per al HCR Cent Patins. Mentre les noies descansaven en aquesta jornada els nois es desplaçaven fins a Palma de Mallorca per jugar davant l'Espanya Hoquei Club. S'enfrontaven per tercera vegada aquesta temporada i en tots els partits han estat ben igualats. En aquest cas no va defraudar el partit, ja que cinc minuts després els rubinencs es posaven per davant el marcador amb gol de Juan Pablo Triviño, però el gol illenc arribaria els pocs minuts.

Molt bon joc de tots dos equips amb moltes ocasions. L'equip rubinenc va fer el seu joc i va arribar el gol per part de Màrius Godano. Els nois de Palma són un grup consolidat de fa molts anys que van esperar el seu moment per fer l'empat a dos, gol contrarestat de seguida novament per Juan Pablo Triviño, que posava el marcador de 2-3 el descans.

A la represa de la segona part, el joc illenc va ser el d'evitar que els rubinenc tinguessin menys temps en el puck i aprofitar les oportunitats del contraatac. Així va arribar l'empat i quan faltaven quatre minuts, el gol definitiu de la victòria mallorquina.

Nova derrota del Cent Patins que fa perillar els play-offs, però encara queden partits i un os dur a rosegar com és el Valladolid el pròxim cap de setmana.

En aquest cap de setmana les noies també disputaren el seu partit davant les Panteras de Valladolid.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.