Nova fornada d’arquers a Rubí

El projecte ‘Arrels’ està dirigit als arquers més joves i és la pràctica del tir amb arc al bosc

Una nova temporada de l'Escola d'Arquers de Rubí torna a rodar. Aquesta temporada, que suposarà la quarta, comptarà amb un augment de joves arquers amb ganes d'aprendre i millorar fonaments del tir amb arc.

Aquesta escola, que té l'objectiu de formar els joves arquers d'una forma òptima i divertida, ha vist com any rere any va incrementant el nombre de participants, fet que és un gran indicador de l'interès dels més joves en el tir amb arc .

L'Escola d'Arquers de Rubí es durà a terme tots els divendres a la tarda a partir de les 19 h hores i està destinada a joves d’entre 7 i 21 anys.

D'altra banda, Arquers de Rubí continuarà en aquesta nova temporada amb el projecte ‘Arrels’, que es va iniciar a finals de la temporada passada i ha tingut una gran acceptació entre els joves arquers interessats en el tir amb arc en modalitat de bosc.

 

El projecte 'Arrels' està dirigit als més joves i és tir amb arc al bosc. FOTO: Cedida

Addicionalment, en ‘Arrels’ els més joves que no hagin realitzat mai tir amb arc poden provar-ho de la mà de tècnics titulats, que els introduiran en una modalitat tan divertida com és el bosc.

D'aquesta forma el Club Arquers de Rubí segueix treballant en un dels seus pilars més importants que és la formació esportiva dels més joves, tot això és possible gràcies al gran treball de grans tècnics com Raúl Quiles, Jose Antonio Baena, Alicia Vargas, Fani Rufas, Mari Garrido i Jose Siles.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?