Nova remuntada del Veinti a domicili

Els homes de Richard Giménez continuen a la segona plaça del grup i augmenten la distància amb els seus perseguidors a 6 punts

El CF Juventud 25 de Septiembre s'ha abonat a les remuntades en els seus darrers compromisos, ja que ha tornat a guanyar a domicili l'UD Sector Montserratina a Viladecans. El partit ha sigut el corresponent a la jornada 25 del grup 3 de la Segona Catalana.

En una primera part regular del Veinti, l'equip local aconseguia avançar-se al quart d'hora de l'inici i fins i tot va tenir alguna oportunitat més per augmentar l'avantatge.

A la represa va canviar radicalment el partit i els rubinencs van sortir amb una marxa més, abans dels 15 minuts de la segona part va capgirar el marcador amb gols de Joel i Marçal. Als minuts finals, Younes posava el definitiu 1-3.

Nova remuntada del Veinti a domicili. FOTO: Cedida

Victòria dels homes de Richard Giménez que continuen a la segona plaça del grup i augmenten la distància amb els seus perseguidors a 6 punts. El líder Ciutat Cooperativa segueix a 9 punts.

Diumenge vinent, a les 12:05 h, el Venti rebrà la visita del Club Barcelonista Terlenka, tercer classificat.