Nova victòria del Veinti fora de casa

El Veinti continua amb la distància de 7 punts sobre la UE Sabadellenca, segon classificat

El CF Juventud 25 de Septiembre va visitar a la UE Les Fonts en partit corresponent a la jornada 26 del grup 6 de la Tercera Catalana (0-7).

Partit entre líder i últim classificat que es va saldar amb un gros marcador per als de Richard Giménez.

Els de Rubí no van sortir relaxats malgrat la diferència entre tots dos equips. La primera part va reflectir una mica més d'igualtat, tot i que es va arribar al descans amb un marcador de 0-2 amb doblet d'Óscar, uns primers 45 minuts on el Veinti va demostrar la seva superioritat i va tenir múltiples ocasions per anar-se'n amb més gols.

Els jugadors rubinencs del CF Juventud 25 de Septiembre celebren la victòria. FOTO: Veinti

Tot just reprendre's la segona meitat, el tercer gol, obra de Marcos, va deixar sentenciat un partit que va acabar amb el 0-7 al marcador. Óscar amb 4 gols va ser l'home del partit i a més es col·loca com a líder a la taula de golejadors amb 24 gols.

El Veinti continua amb la distància de 7 punts sobre la UE Sabadellenca, segon classificat. La jornada vinent, que tindrà lloc el diumenge a les 12 hores, el Llorençà rebrà al Municipal 25 de setembre .