Nova victòria del Veinti a l'últim minut

L'equip va haver de treballar davant un rival veterà i expert en la categoria

El CF Juventud 25 de Septiembre continua amb la seva ratxa immaculada en aquesta segona volta, on no coneix la derrota: cinc partits disputats amb quatre victòries i un empat. Aquest diumenge va derrotar la UD Vista Alegre al partit corresponent a la jornada 22 del grup 3 de la Segona Catalana, amb un resultat de 2-1.

El Veinti va haver de treballar davant un rival veterà i expert en la categoria. Marçal avançava els rubinencs a la mitja hora de joc, però el Vista Alegre empatava abans del descans. En una segona part amb poques ocasions, el Juvenil Alieu donava la victòria als de Richard Giménez fregant el final del partit.

Nova victòria del Veinti a l'últim minut. FOTO: Cedida

Continua el Veinti amb pas ferm a la lliga, tercer classificat empatat amb el Gavà i a set punts del líder Ciutat Cooperativa. La jornada vinent visita el sisè classificat, Marianao Poblet, el diumenge a partir de les 17:45h.

El filial del CF Juventud 25 de Septiembre va perdre per 2 gols a 1 contra el Mira-sol i es manté en una còmoda setena posició del grup 13 de Quarta Catalana.