Ple de victòries de l'HCR Cent Patins en el seu desplaçament a Vila-real i Orpesa

L'equip femení es classifica per a la copa de la reina el mes de gener

L'equip femení del Cent Patins s'enfrontava al CP Vila-real, el partit va estar dominat per les rubinenques en tot moment com demostrava les estadístiques de tirs a porteria 43 a 16. Partit plàcid amb resultat 1-5 amb gols de Rosa, Juliana, Alejandra i Judit (2), el gol castellonenc va ser de la Clara. Victòria que referma la primera plaça a lliga i les classifica matemàticament per a la copa de la reina el mes de gener.

Els nois del Cent Patins per la seva part viatjaven fins a Orpesa. Els nois entrenats per Fajardo van deixar enllestit el partit a la primera part amb un marcador contundent d'1-7. A la segona part van aixecar el peu de l'accelerador i això va provocar més ocasions de gol per part de l'equip de la plana, que va arribar a posar el marcador en un 5-7, però els rubinencs van saber aguantar i deixar el resultat en un 4-8. Segona victòria consecutiva que deixa l'equip encara a la part mitjana de la classificació i amb alguna opció encara que depengui també dels altres per a ficar-se dintre dels quatre primers que donaria joc a disputar la copa del rei.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.