Pluja de gols en una victòria brillant del Veinti

El CF Juventud 25 de Septiembre continua a la segona posició del grup 6 de la Tercera Catalana, a 9 punts del líder

Gran partit disputat pel CF Juventud 25 de Septiembre davant del Fundació Terrassa FC (1-6) aquest dissabte a l'estadi municipal de Les Fonts. Abans de l'inici del matx es va guardar un minut emotiu de silenci en memòria d'Artur Travesa, president de la UD Les Fonts.

Partit molt complet dels homes de Richard Giménez i amb molta efectivitat de cara a porta. Marçal avançava el Veinti als 8 minuts, en una primera part molt equilibrada i amb arribades per als dos equips.

A la represa sortida en tromba dels de Rubí que posaven el 0-2 als 16 segons amb gol d'Óscar Hidalgo. 10 minuts després era Roli qui feia el tercer. A partir d'aquí, es va relaxar el Veinti i el Terrassa va aconseguir retallar distàncies amb l'1-3 i tenint un parell d'ocasions més de perill.

Els jugadors del Veinti. FOTO: Cedida

Tot i això, va ser el Veinti qui va sentenciar el partit amb uns 10 darrers minuts frenètics amb 3 gols més, 2 de Roli que va signar un hat-trick i és el màxim realitzador de l'equip amb 14 gols i l'últim gol obra de Marc Caparrós.

Continua el CF Juventud 25 de Septiembre a la segona posició del grup 6 de la Tercera Catalana a 9 punts del líder San Lorenzo. A la pròxima jornada rebrà el CS Juan XXIII al municipal 25 de setembre, el diumenge a les 12 h.