Primera derrota del Veinti a aquesta temporada

L'equip local es va avançar al primer minut de joc i va dominar durant tota la primera part

El CF Juventud 25 de Septiembre va caure derrotat per primera vegada en aquesta temporada. La Fundació Acadèmica de Futbol de l'Hospitalet va guanyar per 2 gols a 1 al partit corresponent a la 4a jornada de la Segona Catalana. L'equip local es va avançar al primer minut de joc i va dominar durant tota la primera part. A la represa, el Veinti va aconseguir el control del partit i es va bolcar a l'àrea rival.

Al minut 30 de la segona part, Sidiky empatava el partit, però una contra, l'equip local posava el definitiu 2-1 en els últims minuts, ja sense reacció per als de Richard Giménez. El CF Juventud 25 de Septiembre continua amb 3 punts (3 empats i 1 derrota) i se situa a la zona baixa de la classificació. La pròxima jornada repeteix com a visitant amb la UD Vista Alegre com a rival, el pròxim diumenge a les 12:00 hores.