Primera victòria de la temporada per al Veinti

El rival va remuntar un resultat inicial de 3-0, però l'equip rubinenc va acabar guanyant de penal

El CF Juventud 25 de Septiembre ha inaugurat el caseller de victòries amb un 4-3 en el partit corresponent a la sisena jornada del grup 3 de la Segona Catalana.

El Veinti va fer un gran partit davant del CD Marianao Poblet de Sant Boi de Llobregat. Tot i que l'equip rival va remuntar un resultat inicial de 3-0, l'equip rubinenc va acabar guanyant de penal al final del partit.

La primera part dels homes de Richard Giménez va estar marcada per la solidesa defensiva i múltiples ocasions de gol, abans del minut 5 ja manaven per 1-0 gràcies al gol d'Izan Quiñonero. Al quart d'hora, Younes establia el 2-0 i abans del descans el mateix Younes aconseguia posar el 3-0.

A la represa, en 3 arribades l'equip rival posava l'empat al marcador abans del minut 20 de la segona meitat. El Veinti no va perdre el control de partit i seguia atacant la porteria del Marianao. Quan faltaven 2 minuts per al final, el capità Saúl Cervantes, marcava de penal el definitiu 4-3 que va fer esclatar d'alegria l'afició al Municipal 25 de setembre.

L'equip del Veinti celebrant la victòria. FOTO: Cedida

Amb aquesta victòria el CF Juventud 25 de Septiembre se situa a la meitat de la taula de classificació amb 7 punts. El dissabte vinent visiten el CF Molins de Rei a la setena jornada a les 18:30 hores.

Per la seva banda, el filial del Veinti va perdre per 4-3 davant del Viladecavalls. Tot i això, es manté en les posicions capdavanteres del grup 13 de Quarta Catalana.