Quatre rubinenques, campiones del món d'hoquei línia amb la selecció espanyola

Han guanyat a la selecció francesa, després d'enfrontar-se a semifinals a USA

Les rubinenques Judit Pareja i l'Alejandra Vallejo, juntament amb la resta de jugadores de la selecció espanyola d'hoquei línia, s'han proclamat campiones del món a Buenos Aires (Argentina).

Una selecció estatal amb més presència de jugadores del Cent Patins, com són Maria Ayala, Jana Reventós i Marcus Fajardo, aquest últim a l'equip tècnic.

Aquestes jugadores formen part del combinat nacional, que només va perdre un partit a la lligueta, davant la selecció francesa a la tanda de penals. Van passar com a segones de grup enfrontant-se a quarts amb Itàlia, superant sense gaire problema per 5-0. A semifinals es van trobar amb la poderosa USA, on les noies espanyoles van fer un partit rodó i es van endur la victòria amb un còmode 2-6 que els hi donava pas a la final.

A la final tornaven a trobar-se amb França, partit molt intens amb moltes errades per part dels dos equips, però a l'hora entretingut i que no va decebre a ningú. El títol del món no va caure a favor de l'equip espanyol fins a la tercera pròrroga de partit, on el gol d'or d'Olivia Monjas donava el primer títol de campiones del món femení a la categoria sènior.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.