Reconeixement per partida doble a les jugadores del Cent Patins

Les rubinenques es van convertir en campiones de la Supercopa d'Espanya fa dues setmanes

Cap de setmana de reconeixement institucional a les jugadores del HCR Cent Patins, que es van convertir en campiones de la Supercopa d'Espanya fa dues setmanes a Madrid, aconseguint l'únic títol que li faltava a les seves vitrines.

Divendres a la tarda van ser rebudes per l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, i representants de la resta de partits polítics. "Aquest triomf és un èxit i orgull per a Rubí i que portin el seu nom arreu (...) El club ens ha donat moltes satisfaccions com a entitat i com a dones", ha dit la la primera edil.

Durant l'acte, jugadores i staff tècnic van signar al llibre del consistori i van aprofitar per reclamar un major patrocini o esponsorització de l'esport. Preguntada per aquesta qüestió, l'alcaldessa ha advocat per la cooperació publicoprivada per fomentar-ho. "L'administració pública no pot suportar-ho tot i hem de buscar altres fórmules". 

D'altra banda, dissabte van ser convidades per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat a l'acte "Entre totes, tot/esport femení", al Palau d'Esport Catalunya de Tarragona, en un reconeixement a l'esport femení i, concretament, als equips amb presència a competicions europees, com és el cas de l'equip del Cent Patins.

L'equip femení del Cent Patins a l'acte de Tarragona, amb Laura Vilagrà, consellera de Presidència de la Generalitat. FOTO: Cedida

L'equip femení del Cent Patins a l'acte de Tarragona, amb Laura Vilagrà, consellera de Presidència de la Generalitat. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.