Roger Quesada queda quart al top europeu de tennis taula

El jove rubinenc, jugador del CTT Borges, s'ha quedat a les portes del podi

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Stiga Masters Minimes a Blegny (Bèlgica). Es tracta d'una competició de tennis taula equivalent al top europeu per a jugadors menors d'onze anys. El jugador del CTT Borges, el rubinenc Roger Quesada, ha aconseguit la quarta posició després d'arribar fins a les semifinals.

La prova reunia 14 joves palistes d'arreu del continent, els quals primer han disputat una fase de grups on el Roger ha finalitzat en primera posició després d'un triple empat amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes, classificant-se així per al quadre final.

El rubinenc Roger Quesada, quart al top europeu benjamÍ. FOTO: CTT Borges

El rubinenc Roger Quesada, quart al top europeu benjamÍ. FOTO: CTT BorgesEn els quarts de final s'ha imposat per 3 a 0 davant l'irlandès Sheridan Peadar, i en la semifinal ha cedit davant el jugador Cassà Ladimir Mayorov per 3 a 1. Finalment, en l'encontre per la tercera plaça ha perdut davant el romanès Alexandru Pop.

El pròxim compromís internacional per al Roger serà del 3 al 9 de novembre, quan disputarà una prova del circuit internacional a Hongria.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.