Rubí és la seu de la Supercopa d'Espanya d'hoquei línia

La pista del Cent Patins ha estat l'escollida per disputar la competició

La pista d'hoquei línia Francesc Calvo ha estat l'escollida per ser la seu de la Supercopa d'Espanya d'hoquei línia. El campionat se celebra aquest cap de setmana i el club Cent Patins és un dels participants.


El torneig s'iniciarà el dissabte a les 16 h amb la semifinal femenina entre el Panteras Valladolid i el CP Vila-real que decidirà el primer finalista. El següent partit serà a les 17.30 h i enfrontarà al vigent campió de la Supercopa, el Cent Patins, amb els Tucans ASME, actuals subcampions d'Espanya. L'equip municipal sortirà amb l'objectiu de revalidar el títol.


Pel que fa a la màxima categoria masculina, la competició arrencarà a les 19 h amb el partit entre el Molina Sport Gran Canaria, actual campió de la competició, i el Cent Patins. La jornada de dissabte finalitzarà a les 20.30 h amb l'enfrontament entre el CPL Valladolid i el HC Castelló.


La competició acabarà el diumenge al matí amb la final femenina a les 10 h i seguidament la masculina a les 11.45 h.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.