Rubí estrenarà una oficina d'atenció als clubs esportius

L'Ajuntament treballarà conjuntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

 

L'Ajuntament de Rubí va anunciar el passat 31 de gener de 2019 la creació d'una oficina d'atenció als clubs esportius. Per dur a terme aquest a fita, treballarà en col·laboració amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per tal de millorar els serveis d'atenció als clubs esportius mitjançant l'Oficina d'Atenció i Suport a les Entitats (OASE).

 

Aquesta oficina tindrà tres eixos d'actuació:

  1. Impartir formacions als clubs sobre tres punts importants: el voluntariat, la gestió fiscal i l'aplicació de les normatives vinculades a la protecció de dades de caràcter personal.
  2. Oferir el servei d'assessorament de l'Oficina d'Atenció als Clubs, que pot ser atendre les consultes de les entitats esportives, ajudar mitjançant processos d'acompanyament, etc.
  3. Reunions entre l'Oficina d'Atenció als Clubs de la UFEC i l'OASE per fer les valoracions sobre el funcionament d'aquest nou servei que oferirà Rubí i buscar formes de millorar-lo.

La presentació es farà el pròxim 13 de febrer a les 19h a l'Ateneu Municipal de Rubí. Anirà a càrrec de l'Ignasi Costa, el responsable de l'Oficina d'Atenció als Clubs, i es farà la presentació de la nova oficina, a més d'oferir la formació del primer eix d'actuació. Totes aquelles entitats que vulguin assistir hauran de posar-se en contacte prèviament a través de l'adreça [email protected] i hauran d'indicar el nom del club. La inscripció té com a data límit el 8 de febrer, així que si estàs interessat a anar-hi, no et despistis i envia el correu!