Rubí reconeix l'esforç de quatre waterpolistes olímpiques i campiones del món

Les rubinenques Elena Ruiz, Bea Ortiz, Elia Jiménez i Ariadna Ruiz han estat homenatjades

Són de Rubí i són joves promeses de l'esport. Aquest dimecres, l'Ajuntament de Rubí ha celebrat un acte de reconeixement a l'esforç i el mèrit de les waterpolistes rubinenques Elena Ruiz, subcampiona olímpica a Tòquio i també campiona del món amb la selecció júnior, Bea Ortiz, subcampiona olímpica a Tòquio, Elia Jiménez, campiona del món amb la selecció júnior, i Ariadna Ruiz, campiona del món amb la selecció júnior.

L'Elena Ruiz i l'Elia Jiménez juguen actualment en l'equip femení de waterpolo del Club Natació Rubí. La Bea Ortiz i l'Ariadna Ruiz juguen en el CN Terrassa i el CN Sant Andreu, respectivament, però també han estat formades en el club rubinenc. 

A la recepció han assistit representants institucionals, l'alcaldessa de Rubí i familiars de les homenatjades, que han signat el llibre d'honor del consistori. 

Les esportistes homenatjades amb representants institucionals a les escales de l'Ajuntament de Rubí. FOTO: NHS

Les esportistes homenatjades amb representants institucionals a les escales de l'Ajuntament de Rubí. FOTO: NHS

Durant la recepció a la sala de plens de l'Ajuntament, Ana María Martínez ha tornat a referir-se a la construcció en un futur d'una piscina municipal de més grans dimensions, una demanda ciutadana i del club de natació rubinenc

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.