Rubí serà la seu de la Supercopa d'hoquei línia

La competició es farà a la pista de Francesc Calvo de l'HC Cent Patins

La segona edició de la Supercopa d'hoquei línia es disputarà a Rubí el 9 i el 10 de setembre de 2023. La competició es farà a la pista de Francesc Calvo de l'HC Cent Patins.

L'equip femení rubinenc va guanyar l'any passat al municipi de Tres Cantos (Madrid) i aquesta vegada tornen jugant a casa per a revalidar el títol. Competiran contra el CPL Munia Panteras de Valladolid, el SAB Tucans i el CP Vila-real.

Per altra banda, la divisió masculina dels Cent Patins no es van classificar, però estaran presents a la Supercopa al ser els amfitrions. Es disputaran el campionat amb el Club Molina Sport, el Caja Rural i el HC Castelló.

L'Hoquei Club Cent Patins és un referent local, estatal i internacional en l'esport. Porten des de després dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992 assolint tots els objectius que es proposen i guanyant premis de tota mena.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.