Un rubinenc, guardonat com el millor entrenador de futbol de tercera federació

Oliver Ballabriga ha estat reconegut en els premis Gols Media 2022 com a millor entrenador de tercera federació en el grup 5

El rubinenc Oliver Ballabriga ha estat guardonat com a millor entrenador de futbol de tercera federació, en el grup cinquè, en la segona edició dels premis Gols Media 2022, per la seva tasca en el CP Sant Cristóbal de Terrassa, tot i que ha estat fitxat recentment pel primer equip del Cerdanyola Futbol Club. 

Més info: Un rubinenc, nou entrenador del Cerdanyola Futbol Club

Ballabriga ha estat un dels 126 premiats i ha rebut el guardó aquest dilluns a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid), on també s'ha distingit els millors jugadors i entrenadors de la temporada 2021/22 en les categories: Primera Federació, Segona Federació, Tercera Federació, Divisió Honor Juvenil, i les principals lligues femenines: Primera Iberdrola, Repte Iberdrola i Primera Nacional Femenina, d'un total de 378 nominats

Tots ells han estat el resultat de les votacions dels entrenadors de cada grup (el 50% del total de vots), les votacions dels lectors de Golsmedia.com (un 25% del total ), i les votacions de la premsa especialitzada en aquestes categories (25%).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.