Sara Vazquez, del CN Rubí, és campiona d'Espanya amb la selecció catalana

A la final, el combinat català es va enfrontar a l'equip de la federació andalusa

La waterpolista del CN Rubí, Sara Vázquez, s'ha proclamat campiona d'Espanya infantil per federacions territorials amb la Selecció Catalana, durant el Campionat celebrat a Madrid del 21 al 24 de març.

La selecció ha protagonitzat un gran campionat després d'imposar-se en tots els enfrontaments que ha disputat. A la final, el combinat català es va enfrontar a l'equip de la federació andalusa, guanyant amb un clar 11-1.

També el Tiago, entrenador del primer equip masculí del Club, ha estat seleccionat per participar com a entrenador de l'equip de Portugal al mateix Campionat d'Espanya Infantil Masculí per Federacions Territorials. L'equip, que va participar-hi com a convidat, va finalitzar en una molt meritòria 6a posició.

La també waterpolista cadet del CN Rubí, Erika Douton, ha estat convocada per la Federació Espanyola per participar en uns entrenaments personalitzats inclosos dins del programa de tecnificació de la RFEN, al CAR de Sant Cugat del 25 al 28 de març.

Erika Dauton, waterpolista del CN Rubí. FOTO: Cedida

Erika Dauton, waterpolista del CN Rubí. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.