Suspès el partit del Veinti amb 2-0 al marcador

Segons el club rubinenc, l'àrbitre va decidir suspendre el partit després de rebre amenaces i insults per una part de la graderia

El partit disputat aquest cap de setmana entre el CF Juventud 25 de Septiembre i el CD Can Parellada, corresponent a la 4a jornada de la Tercera Catalana, va ser suspès per l'àrbitre, al descans, quan el marcador reflectia un 2-0 per als locals.

Va dominar el Veinti els primers 45 minuts i va aconseguir l'avantatge al marcador gràcies a dues dianes de Roli, abans de la mitja hora de joc.
L'equip de Terrassa es va quedar amb un jugador menys, als 20 minuts, a causa de l'expulsió del seu capità. A més, l'àrbitre va amonestar quatre jugadors visitants, amb targeta groga, per diferents accions del joc.

Segons el club rubinenc, una picabaralla entre dos jugadors dels diferents equips en els minuts finals de la primera part va provocar les protestes de l'equip visitant. De camí al vestidor, el col·legiat va rebre insults i amenaces per part d'aficionats del Can Parellada. Des del Veinti asseguren que alguns d'ells van saltar al terreny de joc i l'àrbitre va haver d'abandonar el camp escortat per membres del club.

Es per això que, després de consultar amb responsables de la Federació Catalana de Futbol, l'àrbitre va decidir suspendre el partit. Ara queda saber la resolució del Comitè de Competició per confirmar la data en què es disputaran els segons 45 minuts.

El Veinti visitarà la UD Can Trias el dissabte vinent a les 16 h.