Tercera victòria consecutiva del Veinti

Vuitè partit sense perdre per al CF Juventud 25 de Septiembre, que es manté en segon lloc a la classificació, a 9 punts d'un San Lorenzo, que segueix sense punxar

Bon moment de forma el que travessa el CF Juventud 25 de Septiembre que aquest diumenge, en un bon partit, va tornar a guanyar a la jornada 22 del grup 6 de la Tercera Catalana al CS Juan XXIII, que venia amb una ratxa de 6 partits sense perdre.

Primera part molt disputada pels dos conjunts amb un Juan XXIII molt ben plantat al terreny de joc i un Veinti portant el control del joc. Als 24 minuts, Marçal avançava l’equip local en una bona jugada de combinació. Un parell d'ocasions clares van tenir els homes de Richard Giménez abans que Younes posés el 2-0 al límit del descans.

A la represa, el Veinti es va dedicar a tenir la pilota en el seu poder i el Juan XXIII amb prou feines va crear perill. A tres minuts del final de nou Marçal posava el definitiu 3-0.

Tercera victòria consecutiva i vuitè partit sense perdre per al CF Juventud 25 de Septiembre que es manté en segon lloc a la classificació a 9 punts d'un San Lorenzo que segueix sense punxar.

La pròxima jornada el Veinti visitarà el líder al Municipal de Sant Llorenç de Terrassa, diumenge a les 12 h, en un partit que es preveu apassionant i que pot ser decisiu per la classificació final.