Tercera victòria consecutiva del Veinti

Amb aquesta victòria, l'equip iguala a punts el segon classificat i es manté a set del líder

El CF Juventud 25 de Septiembre va tornar a guanyar al partit que el va enfrontar al CD Almeda, corresponent a la jornada 20 del grup 3 de la Segona Catalana. Amb aquesta victòria, el conjunt rubinenc porta un inici de segona volta perfecte, comptant els seus partits per victòria, tres de tres.

El partit va començar amb domini dels locals, però va ser el Veinti qui s'avançà al marcador en la seva primera ocasió al minut 15 per mediació del davanter Óscar. Abans del descans, Joan aconseguia el segon per als homes de Richard Giménez. A la represa del partit, l'Almeda va sortir a marcar un gol per poder reduir distàncies. El Veinti es mostrava ferm en defensa i només un gol gairebé al final dels 90 minuts va retallar el marcador.

L'equip celebrant la victòria. FOTO: Cedida

Diverses expulsions durant el matx, Sidiky per al Veinti al minut 56 i dos jugadors locals en els últims 10 minuts, més de deu minuts va afegir el col·legiat per diferents aturades, però el marcador final va reflectir l'1-2. Amb aquesta victòria el CF Juventud 25 de Septiembre iguala a punts el segon classificat Gavà, i es manté a set del líder Ciutat Cooperativa.

L'Amateur del Veinti, per la seva banda, va caure derrotat en la seva visita al CF Junior, per 2 gols a 1.

Diumenge vinent, a partir de les 12:05 hores, rebran al Municipal 25 de setembre el Fundació Acadèmia de l'Hospitalet.