Tercera victòria del Veinti

El CF Juventud 25 de Septiembre continua com a líder de la classificació amb 9 punts de 9 possibles, empatat amb el filial de la UE Rubí

Nova victòria per al CF Juventud 25 de Septiembre a Sant Quirze per 2-3 a la tercera jornada del grup 6 de la Tercera Catalana. Gran partit el que es va veure al municipal Can Casablanques entre dos equips que estaran disputant les primeres places del grup.

L'equip de Richard Giménez es va avançar a la primera part per mediació d'Óscar Hidalgo 12 minuts després. A la represa va prémer l'equip local, però un altre cop Óscar posava el 0-2 al marcador. Escurçava diferències el Sant Quirze al 66 però Younes aconseguia l'1-3 només 5 minuts després. Un gol de penal als compassos finals i més de 8 minuts de descompte van posar emoció a la recta final però el marcador ja no es va moure amb el 2-3 final.

Amb aquesta victòria, el Veinti continua com a líder de la classificació amb 9 punts de 9 possibles, empatat amb el filial de la UE Rubí. El diumenge vinent partit al municipal 25 de setembre contra el CD Can Parellada, a partir de les 12 h.