Torna la cursa de muntanya de Rubí amb un 'pernil challenge'

El corredor que agafi el pernil del quilòmetre 8 i el carregui sense ajuda fins a la meta se'l quedarà

La 21a edició de la cursa de muntanya, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER), torna el diumenge 14 de maig per recórrer els camins i corriols de la ciutat en un recorregut exigent però ràpid de 12 quilòmetres. 

Una de les principals novetats és el 'pernil challenge'. Tal com explica l'organització, en el quilòmetre 8, aproximadament, hi haurà un pernil esperant que algun participant l’agafi i el carregui fins a la meta. Si ho aconsegueix, sense ajuda, es quedarà el producte. 

D'altra banda, enguany els avituallaments no tindran gots i els participants hauran de portar el seu bidó, amb la finalitat de reduir residus. També hi haurà marcat un tram Strava per als més fans i competitius d’aquesta aplicació.

Opcions per a celíacs i vegans al clàssic entrepà de botifarra

Pel que fa a la cursa infantil, aqueta s'iniciarà una vegada acabi la d'adults, a les 11:30 h i en acabar no faltarà el clàssic entrepà de botifarra. A més, els celíacs i vegans disposaran d'altres opcions i ho hauran de notificar a l'hora de fer la inscripció, que costa 10 euros per als socis del CER, 15 per a la resta de participants que s'apunten amb antel·lació o 20 euros el mateix dia de la cursa, si queden dorsals lliures. 

A la cursa es lliurarà un premi local de Rubí d'Arrel, i hi haurà sorteig de pernils i obsequis dels col·laboradors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.