Treballat triomf del Veinti, que encandena sis victòries consecutives

El pròxim dissabte, a partir de les 18 h, derbi a Can Rosés contra la UE Rubí B

El CF Juventud 25 de Septiembre va haver d'emprar-se a fons per derrotar el CFU Mirasol-Bacó (2-0), en el partit corresponent a la jornada 25 del grup 6 de la Tercera Catalana.

La primera part amb l'equip visitant ben posicionat al terreny de joc, el Veinti no va trobar la manera d’arribar a la porteria contrària amb claredat, i es va arribar al descans gairebé sense ocasions.

A la represa va accelerar una mica el joc combinatiu el quadre local i les ocasions s'anaven acumulant, en una d'elles Younes posava per davant  l'equip als 15 minuts de la segona part.

Va errar un penal Roli al minut 68, després que l'àrbitre els hi fes repetir, però a la jugada següent el mateix jugador (màxim golejador de l'equip amb 16 dianes) posava el definitiu 2-0. Alguna ocasió més va tenir el Veinti per poder augmentar el marcador però aquest ja no es va moure.

Els jugadors del Veinti celebrant un dels gols. FOTO: Cedida

Els de Richard Giménez encadenen sis victòries consecutives i 11 jornades sense conèixer la derrota i es manté a la segona posició del grup a sis punts del líder San Lorenzo i amb sis punts d'avantatge sobre el tercer classificat Sant Cugat.

El pròxim dissabte, a partir de les 18 h, derbi a Can Rosés contra la UE Rubí B. El filial també arriba amb molt bona dinàmica i acumula 7 victòries en els últims 8 partits disputats. Es preveu un apassionant partit que a l'anada, va guanyar el Veinti per 2-0.