Triomf a domicili del Veinti

L'equip rubinenc li treu 9 punts al Sant Cugat i el Sabadellenca, els seus perseguidors immediats

Treballada victòria del CF Juventud 25 de Septiembre aquest passat dissabte davant del CD Can Parellada, en el partit corresponent a la 21a jornada del grup 6 de la Tercera Catalana.

Els de Terrassa, necessitats de punts per allunyar-se de la zona baixa de la classificació, van sortir molt forts i van aconseguir avançar-se al cap de 9 minuts. A partir d'aquí partit d'anada i tornada, el Veinti retallava diferències abans de la mitja hora de joc posant les taules al marcador.

A la represa, domini dels homes de Richard Giménez, que van aconseguir el control de pilota i van tenir múltiples ocasions per tancar el partit. No va ser fins al minut 81 que Younes posava el definitiu 1-2 que donava els tres punts als rubinencs.

La classificació continua igual, ja que van guanyar els quatre equips de la part alta. El Veinti avantatja en 9 punts al Sant Cugat i el Sabadellenca, els seus perseguidors immediats.

Diumenge vinen, la UD Can Trias visitarà el Municipal 25 de setembre a partir de les 12 h.