Triomf del Veinti davant la UE Castellbisbal en un emotiu dia

El partit va estar marcat per l'homenatge que el club i el grup d'animació Supporters1968 van realitzar a Kiko Díaz, exjugador del club

Afrontava el CF Juventud 25 de Septiembre el primer partit de l'any com a local, davant la UE Castellbisbal (2-1). El club rubinenc va poder dedicar la victòria al seu exjugador Kiko Díaz Ordóñez, tristament mort.

Domini total del partit per part dels homes de Richard Giménez en una primera part amb poques ocasions. Va ser als 20 minuts de la represa quan van aconseguir avançar-se gràcies a un golàs de falta del lateral esquerre Alex Romero. Intentava crear perill el Castellbisbal sense gaire encert i va ser el Veinti qui va sentenciar el partit amb un gol des de la frontal de l’àrea de Roli.

Ja en temps de descompte maquillava el resultat l'equip visitant i deixava el definitiu 2-1.

El partit va estar marcat per l'homenatge que el club i el grup d'animació Supporters1968 van realitzar a Kiko Díaz. FOTO: Cedida

El partit va estar marcat per l'homenatge que el club i el grup d'animació Supporters1968 van realitzar a Kiko Díaz abans, durant i després del matx. A més, durant el cap de setmana, tots els equips de l'entitat van fer un minut de silenci, a la seva memòria, abans de l'inici dels seus partits corresponents.

El Veinti es manté en segona posició a 2 punts del líder la UD San Lorenzo. La setmana que ve visitarà el Sant Cugat FC a la 14a jornada del grup 6 de la Tercera Catalana.