Triplet de victòries per al HCR Cent Patins

Durant el cap de setmana els tres equips han viatjat a Madrid i han tornat amb un ple de victòries

L'HCR Cent Patins ha tornat a casa amb un ple de victòries de l'equip Or, el femení i el sènior masculí en un cap de setmana complet a Madrid.

L'equip Or va ser l'únic que va patir per aconseguir la victòria davant CPL Fènix. Aquesta victòria suposa la primera de la temporada en un partit on van haver de remuntar el 2-0 de la primera part, però que va acabar amb un resultat final de 2-3.

Les noies del Cent Patins van golejar a les CPL Fènix per un contundent 1-5, partit plàcid per a les noies dirigides per Marcus Fajardo que en cap moment van veure perillar l'enfrontament. Quarta jornada i continuen líders i invictes. El més destacat del partit va ser el debut de la igualadina que milita a Rubí, la portera infantil de 15 anys Laia Roig que va disputar els primers minuts a la lliga Iberdrola amb una molt bona actuació.

El sènior masculí per la seva part va guanyar a Las Rozas per un també contundent 1-6, partit en el qual els nois de Rubí van ser molt superiors i a la primera part tenien la victòria encarrilada. Tres punts importantíssims que els hi col·loca tercers a la classificació i confirmen un dels millors començaments de lliga dels últims anys.

El cap de setmana que ve viatjaran a terres valencianes les noies fins a Vila Real i els dos equips de nois a Castelló.