Últim cap de setmana d'hoquei línia per al Cent Patins, amb forces victòries i dura derrota

Aquests resultats deixen a les noies en segona posició i els nois en tercera, tots dos equips classificats per disputar la copa del Rei i la Reina

Dissabte les noies es desplaçaven fins a casa dels Tucans a Barcelona amb les baixes de Jana i Juliana per a disputar la jornada número set. Partit complicat on en tot moment del partit les noies de Sant Adrià van ser superiors a les de Rubí.

Les noies de Fajardo no van trobar-se còmodes a posta i ni el gol de Judit Pareja que posava l'empat a 1 les va fer entrar al partit. I és que novament la falta de gol els hi passa factura en els partits.

L'equip masculí del Cent Patins jugava el derbi vallesà a domicili de l'Hornets Castellbisbal, que l'any passat va ascendir a la lliga elit. Gran superioritat durant la primera part per l'equip rubinenc, que al descans guanyava 1-4 amb gols de Díaz, Godano i Triviño per dos cops. A la represa els rubinencs es relaxaren, cosa que els castellbisbalencs aprofitaren per apropar-se al marcador fins al 3-4, però un oportú gol de Fajardo i un nou gol de Godano a porta buida posava el definitiu 3-6.

Aquests resultats deixen a les noies en segona posició i els nois en tercera, tots dos equips estan classificats per a disputar la copa del Rei i la Reina, que tindrà lloc l'any vinent.

Per acabar la jornada d'hoquei línia, els alevins del Cent Patins que jugaven la primera de les quatre seus de la lliga nacional. Molt bons resultats dels nois d'Àlex Gil a la seva estrena. Els joves van fer la seva feina i guanyaren amb contundència els partits davant el Boadilla Patina 6-0, Alquímia Inline 18-1 i Lostregos Lucus 5-1. Això els deixa a la primera posició, empatats a punts amb Patinaje Patina Madrid.