La UP Las Torres-Rubí, subcampions d’Espanya a la lliga nacional de petanca de clubs

Només un punt ha separat a la UP Las Torres-Rubí d'aconseguir l'or en aquest aquest campionat d'Espanya de clubs

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Santa Susanna (Maresme) la Lliga Nacional de Petanca. Només un punt ha separat a la UP Las Torres-Rubí d'aconseguir aquest campionat d'Espanya de clubs.

Els rubinencs van començar de manera irregular, ja que van acabar la primera jornada en 4a posició. Ja en el segon i darrer dia de competició, els jugadors de la UP van començar a demostrar el seu nivell fins a aconseguir situar-se a la part més alta de la classificació empatats a 30 punts amb el Vírgen de la Salud (Andalusia) i el Vergel (Comunitat Valenciana).

Només la diferència de punts totals va fer que els de Rubí acabessin en 2a posició. Cal destacar el gran campionat que va fer la tripleta composta per Víctor Garcia, Francisco. J. Flores "Rume" i Josele Delgado que van guanyar la totalitat de partides disputades.

Final de la primera volta de la lliga catalana

S'ha arribat a l'equador de la lliga catalana amb bons resultats i classificacions dels equips de la UP Las Torres-Rubí. El primer equip amb un partit menys, ja que va ajornar el d'aquesta jornada, es troba en 4t lloc, a tan sols tres punts del 2n classificat i a 6 del Prat, que comanda la classificació amb 18 punts

El segon equip es troba al davant del seu grup amb 18 punts després de guanyar aquesta setmana el derbi local al Santa Rosa per 6 a 10. Tan sols ha perdut el partit inaugural amb el Polinyà.

El tercer equip finalitza la primera volta amb 12 punts a només un punt del líder el Vallès, equip també rubinenc que es troba empatat a 13 punts amb el Badia del Vallès.

Les fèmines són segones amb 15 punts. Només el Nova Lloreda Sud els treu 3 punts d'avantatge.

La segona volta es presenta realment apassionant per a cadascun dels equips de la UP Las Torres-Rubí.