El Veinti aconsegueix l'ascens a Segona Catalana

L'equip rubinenc posava el 2-1 al minut 66 a la sortida d'un córner i provocava l'eufòria de la grada

Aquest diumenge va ser un dia important pel Municipal 25 de setembre, que va culminar en festa amb magnificència, després de la victòria del CF Juventud 25 de Setembre davant la UE Castellbisbal per 2-1. Aquesta victòria el convertia en campió de Lliga del grup 6 de la Tercera Catalana i li donava l'ascens de categoria per a la temporada que ve.

Des de primera hora del matí, amb botifarrada inclosa, es palpava l'ambient de dia important. Abans de l'inici de partit, el grup d'animació Supporters 1968 tallava els carrers del barri juntament amb desenes d'aficionats que cantaven i animaven l'equip local. A la gespa passadís d'homenatge per als diferents equips campions de lliga de l'entitat.

grup d'animació Supporters 1968. FOTO: Cedida

El grup d'animació Supporters 1968 tallava els carrers del barri per celebrar la victòria. FOTO: Cedida

Al partit, molta igualtat on es notava la tensió i els nervis del Veinti per ser campió i del Castellbisbal per sortir de les places de descens. S'avançaven els de Richard Giménez a la mitja hora de joc per mediació de Younes, però el Castellbisbal posava l'empat al límit del descans. A la represa va sortir el Veinti amb més intensitat i amb més arribades a l'àrea rival. Ángel a la sortida d'un córner posava el 2-1 al minut 66 i provocava l'eufòria de la grada.

Ja no es va moure el marcador i amb el xiulet final de l'àrbitre va començar a la festa de jugadors, cos tècnic i aficionats per celebrar l'ascens de categoria.

Equip i afició celebrant la victòria. VIDEO: Cedit

Encara resten 3 jornades per terminar la lliga on el CF Juventud 25 de Septiembre podrà disfrutar del seu campionat desprès de la gran temporada que porta. El pròxim dissabte, partit a l'Estadi Olímpic de Terrassa contra el filial del equip egarenc.