El Veinti amplia el seu avantatge a la classificació

L'equip es posa 10 punts per davant mancant 7 partits per acabar la lliga

el CF Juventud 25 de Septiembre va fer un pas més per aconseguir l'ascens a Segona Catalana després de la seva victòria per 2 gols a 1 al Municipal davant el CE Llorençà FC, aquest passat diumenge.

En una primera part amb domini de l'equip local, els gols de Younes i Pedro, en menys de 10 minuts, posaven amb avantatge el Veinti abans d'arribar al descans. A la represa, la relaxació dels homes de Richard Giménez va donar peu que el Llorençà es fiqués al partit. Un gol quan faltaven 25 minuts ajustava el marcador i a partir d'aquí l'equip visitant va anar a l'atac intentant treure un punt que no li va ser possible i el resultat no es va moure.

Els jugadors rubinencs del CF Juventud 25 de Septiembre celebren la victòria. FOTO: Veinti

Amb aquesta victòria i la derrota de la UE Sabadellenca, segon classificat, el CF Juventud 25 de Septiembre augmenta l'avantatge fins als 10 punts mancant 7 partits per acabar la lliga.

Dissabte que ve a les 17:45 hores, derbi local a Can Rosés entre el filial de la UE Rubí i el Veinti. el CF Juventud 25 de Septiembre per aconseguir l'ascens a Segona Catalana després de la seva victòria per 2 gols a 1 al Municipal davant el CE Llorençà FC, aquest passat diumenge.