El Veinti augmenta diferències amb els seus perseguidors

Aquesta victòria els hi permet continuar en llocs de play-off d'ascens

Treballada victòria del CF Juventud 25 de Septiembre, aquest diumenge passat, al Municipal de Viladecans per 1-2 contra el filial de l'equip local. El partit corresponia a la jornada 27 del grup 3 de la Segona Catalana.

Domini inicial dels rubinencs amb un gol obra d'Alieu i un parell de rematades al pal. El Viladecans va disposar d'un penal al minut 20, però el porter Arús el va aturar i amb el 0-1 es va arribar al descans.

El Veinti augmenta diferències amb els seus perseguidors. FOTO: Cedida

Al primer minut de la represa un altre penal a favor dels locals, que aquesta vegada si el convertien, posava les taules al marcador. Richard Giménez va moure la banqueta i el Veinti se'n va anar a l'atac. A 15 minuts del final Pedro, també de penal, posava el definitiu 1-2.

Amb aquesta victòria, sumada a les derrotes de Terlenka i Gavà i l'empat de l'Almeda, el Veinti augmenta la distància com a segon classificat, i continua en llocs de playoff d'ascens. El proper partit serà diumenge a partir de les 12:05h al Municipal 25 de setembre contra el líder Ciutat Cooperativa, que va 9 punts per sobre del Veinti.