Un Veinti amb baixes en defensa, perd contra el Sant Cugat FC B

Continua segon a la classificació del grup 6 de Tercera Catalana

Aquest diumenge afrontava el CF Juventud 25 de Septiembre el matx corresponent a la jornada 14 del grup 6 de Tercera Catalana, amb la baixa de fins a tres jugadors habituals a la línia defensiva, que no van poder disputar el partit davant un Sant Cugat B, intractable al seu camp i que va saber aprofitar la superioritat a l'àrea per emportar-se els tres punts.

Dos remats en dos córners, un al minut 8 de la primera part i un altre al 9 de la segona, van fer que l'equip local s'imposés al partit. La primera part va ser domini dels de Sant Cugat i a la represa el Veinti va intentar imposar el seu joc.

Clau la jugada al minut 20 de la segona part, quan els de Richard Giménez van poder escurçar distàncies en una jugada molt clara. A la següent jugada però, el Sant Cugat posava el definitiu 3-0 al marcador.

El Veinti no va poder aprofitar l'empat de la UD San Lorenzo per empatar a punts en el lideratge. Ara continua segon, però a tres punts dels de Terrassa. El grup s'estreny cada vegada més i el proper compromís per als de Rubí serà davant del Club Junior, que se situen només un punt per darrere. El partit, el diumenge vinent al Municipal 25 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.