El Veinti cau per la mínima davant el líder

L'Amateur B va guanyar a casa l'Àgora Sant Cugat i continua a la meitat de la taula de classificació

Derrota del CF Juventud 25 de Septiembre per la mínima contra el CF Ciudad Cooperativa en el partit disputat al Municipal Dani Jarque de Sant Boi de Llobregat aquest passat dissabte. El partit corresponent a la jornada número 11 del grup 3 de Segona Catalana va acabar 1-0 per als locals.

Es va avançar molt aviat el Ciudad Cooperativa, al minut 8 després d'aprofitar un error a la sortida de la pilota del Veinti. A partir d'aquí, partit de tu a tu entre tots dos equips, però amb poques ocasions de gol.

Al segon temps guió molt similar, amb el Veinti atacant una mica més i els locals ben posicionats i sortint a la contra. Quan faltaven menys de 10 minuts l'àrbitre va expulsar un jugador del Ciudad Cooperativa i els homes de Richard Giménez van fer un pas endavant buscant l'empat. Faltant 5 minuts, el col·legiat va anul·lar un gol al Veinti per falta prèvia de Saúl en una rematada de cap, després d'una centrada lateral. El marcador no es va moure i el Veinti va caure derrotat. Tot i la derrota, el CF Juventud 25 de Septiembre va competir i va donar bona imatge i continua a la tercera posició a la classificació.

La setmana vinent rep el CFA Espluguenc al Municipal 25 de setembre, serà diumenge 26 a les 12:05 hores.

Per part seva, l'Amateur B va guanyar a casa l'Àgora Sant Cugat per 2 gols a 1 i continua a la meitat de la taula de classificació del grup 13 de Quarta Catalana.