El Veinti continua imparable

Al matx contra el filial del Sant Cugat hi va haver de tot: gols, penals i expulsions

Gran partit de futbol el viscut aquest dissabte a la zona esportiva municipal Jaume Tubau, corresponent a la jornada 23 del grup 6 de la Tercera Catalana. El líder CF Juventud 25 de Septiembre visitava el segon classificat Sant Cugat FC B, amb 9 punts de diferència entre tots dos.

No va defraudar el partit i es va convertir en un autèntic espectacle per al nombrós públic que estava al camp. Al matx hi va haver de tot: gols, penals i expulsions.

S'avançava aviat el Veinti en transformar un penal, era el minut 2 i Roli posava per davant els de Rubí. Poc va durar l'alegria perquè els locals empataven al matx 10 minuts després de sortir d'un córner. Amb empat a 1 es va arribar al descans.

A la represa va ser el filial del Sant Cugat qui va tenir l'oportunitat de posar-se al davant amb una pena màxima, però el porter del Veinti, Rodrigo el va aturar. Al 60 expulsió del visitant Marçal que deixava el Veinti amb 10, encara que al 68, Younes posava per davant el conjunt de Richard Giménez malgrat la inferioritat numèrica. Un altre cop un penal assenyalat en contra donava l'empat al Sant Cugat B a la mitja hora de joc de la segona meitat, 2-2.

Alegria en el vestidor del Veinti després de derrotar el filial del Sant Cugat. FOTO: Cedida

Es va mantenir trepidant el partit als minuts finals amb més arribades de perill per al Juventud 25 de Septiembre que trobava el tercer gol al minut 90. A partir d'aquí, setge del Sant Cugat B en el temps extra, amb expulsió inclosa local però sense encert de cara a porteria, el marcador va quedar amb el 2-3 final.

Amb aquesta victòria el Veinti es manté líder deixant el filial del Sant Cugat a 12 punts en tercera posició, la Sabadellenca és ara el segon classificat a 9 punts d'un Veinti que cada cop veu més a prop la possibilitat de l'ascens a Segona Catalana.

El pròxim compromís per als de Rubí, el diumenge 26 a les 12 h, al Municipal 25 de setembre, contra el CFCS Juan XXIII.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.