El Veinti continua amb un inici de temporada immaculat

Els rubinencs sumen tres punts més i els seus perseguidors es mantenen a 7 punts de diferència

El CF Juventud 25 de Septiembre ha visitat aquest diumenge el difícil camp del Joan XXIII (0-3) i arribava com a líder indiscutible després d'haver guanyat els seus sis partits anteriors.

En els primers 20 minuts el domini va ser del quadre local, però a partir del gol de Sidiky, al minut 21, l'equip de Richard Giménez va aconseguir el control del partit.

A la segona part va continuar el mateix guió i el Veinti anava arribant cada vegada amb més claredat a l'àrea rival. Fruit d'això, al minut 15 de la represa Miki posava el 0-2 al marcador i cinc minuts després era Roli, pitxitxi de l'equip, qui posava el definitiu 0-3.

Bona imatge de l'equip rubinenc a Terrassa, on podria haver aconseguir un resultat més ampli. Amb aquesta victòria segueix com a líder del grup sisè de la Tercera Catalana, amb 21 de 21 punts possibles i els seus perseguidors es mantenen a 7 punts de diferència.

Diumenge que ve, el Veinti jugarà al municipal 25 de setembre, a les 12 hores, contra el UD San ​​Lorenzo.