El Veinti continua invicte

Els rubinencs sumen tres punts i se situen al capdavant de la classificació

El CF Juventud 25 de Septiembre va tornar a demostrar que està en un bon moment i que és un dels millors equips del grup 6 de la Tercera Catalana. En un partit complicat davant un bon rival com el Fundació Terrassa FC (3-1), el conjunt dirigit per Richard Jiménez va sortir endollat a l'inici i ja en el minut 13 es va avançar amb un gol de penal, comès sobre Sidiky, i transformat per Roli.

Continuava arribant amb molt de perill l'equip de Rubí, que va desaprofitar una altra pena màxima provocada una altre cop per Sidiky, en aquesta ocasió el xut d'Àlex el va aturar el porter visitant. No es va desfer però l'equip local que al minut 33, novament Roli, aconseguia posar el 2-0 al marcador.

A la represa una falta a la vora de l'àrea va ser executada magistralment pel davanter Sidiky, posant el 3 a 0. El Terrassa no li va perdre la cara al partit i ho intentava fent arribades a l'àrea del Veinti, prova d'això a 15 minuts del final va aconseguir retallar distàncies i posar el 3-1 al marcador definitiu.

El Veinti va tornar a aconseguir el triomf, segueix invicte una jornada més i ha aconseguit 18 dels 18 punts disputats fins ara, un ple que el situa al capdavant de la classificació i amb 7 punts d'avantatge dels seus perseguidors. La setmana vinent visita Terrassa per enfrontar-se al CS Juan XXIII, diumenge dia 14 de novembre a partir de les 12 hores al municipal de Las Arenes.