El Veinti es deixa dos punts a Sant Llorenç Savall

L'equip rubinenc manté la tercera posició a la classificació però augmenta distància amb els seus rivals, que no han fallat

Aquest dissabte, el CF Juventud 25 de Septiembre ha disputat el partit contra el CE Llorençà (2-2), desplaçament més llunyà que té a la temporada, corresponent a la jornada 17 del grup 6 de la Tercera Catalana i on el Veinti volia seguir amb les bones sensacions del seu anterior enfrontament.

El partit va començar amb domini de l'equip de Richard Giménez amb un parell d'ocasions clares. A la tercera arribada, al minut 14, Roli avançava els de Rubí. Va durar poc la joia perquè només 5 minuts després empatava el quadre local. Tot i això, la intensitat de joc del Veinti va tenir premi a 10 minuts del descans amb el segon gol, obra de Younes, després d'una jugada excel·lent d'Adán Sancho a la banda esquerra.

A la represa, i a la sortida d'un córner, Álvaro marcava en pròpia porta i tornava a posar el marcador a les taules. Ho va intentar el CF Juventud 25 de Septiembre fins al final del partit, amb superioritat numèrica inclosa per l'expulsió d'un jugador local al minut 60, però no va arribar el gol de la victòria davant un Llorençà que es va dedicar a defensar el resultat.

El Veinti manté la tercera posició però veu com la distància amb les posicions capdavanteres augmenta, ja que els seus rivals no van fallar. El pròxim diumenge partit al municipal 25 de setembre contra el CF Pueblonuevo, a partir de les 12 h.