El Veinti empata i perd lideratge

El club rubinenc queda en segon lloc de la classificació a dos punts del líder

No va passar de l'empat el CF Juventud 25 de Septiembre en la visita a Can Parellada (1-1). Una setmana més, la falta d'efectivitat de cara a porteria va fer perdre punts al quadre de Rubí que, amb aquesta ensopegada i la victòria del San Lorenzo, perd el lideratge del grup 6 de tercera catalana.

Va dominar el Veinti la primera part i es va avançar al minut 11 amb gol de Saúl, en una rematada de cap impecable. L'equip de Terrassa gairebé no va crear perill en els primers 45 minuts. A la segona part, intercanvi de cops entre els dos equips. De nou les ocasions més clares van ser per als homes de Richard Giménez, que van disposar de fins a quatre oportunitats clares per sentenciar el partit.

Al descompte del partit, el Can Parellada va posar l'empat final en un contraatac que va agafar descol·locada la defensa del Veinti.

El CF Juventud 25 de Septiembre queda en segon lloc de la classificació a dos punts del líder. Diumenge que ve rep la UE Castellbisbal a partir de les 12 h.