El Veinti s'emporta el derbi

Amb aquesta victòria, els homes de Richard Giménez encara no coneixen la derrota en les 11 jornades disputades

Aquest diumenge s'ha jugat el derbi del grup 6 de la Tercera Catalana, entre el CF Juventud 25 de Septiembre i el filial de la UE Rubí (3-0).
El Municipal 25 de setembre presentava un ambient extraordinari per veure el partit que enfrontava els 2 primers classificats de la categoria.

En una primera part força igualada, el Veinti va controlar la pilota i intentava arribar a la porteria contrària, mentre el Rubí ben ordenat al camp, feia front de les escomeses dels locals. Abans de la mitja hora de joc, Marçal marcava el gol amb què es va arribar al descans (1-0).

A la represa, l'equip visitant va sortir amb caràcter més ofensiu intentant arribar amb perill a la porteria del Veinti, però els locals van aprofitar els espais en defensa per fer 2 gols en 2 minuts (49 i 51) per mediació de Roli i Younes, que sentenciaven el matx posant el definitiu 3-0 al marcador.

Grup d'animació local Supporters 1968. FOTO: Cedida

Destacar l'esportivitat tant al terreny de joc com a fora, amb un gran ambient festiu i amb el grup d'animació local Supporters 1968 posant colors a la grada.

Amb aquesta victòria els homes de Richard Giménez són més líders, encara no coneixen la derrota, a les 11 jornades disputades, i ja avantatgen en 7 punts el FC Sant Quirze, segon classificat i en 9 la UE Rubí B, que baixa fins al 5è lloc. El pròxim compromís per al Veinti serà el cap de setmana del 10 i 11 de desembre, quan s'enfrontarà a la UE Sabadellenca. El Rubí jugarà el dissabte dia 3 de desembre contra la UE Les Fonts a Can Rosés