El Veinti, encara més líder

L'equip rubinenc va marcar quatre gols i ja li treu set punts al segon i tercer classificat

La victòria del passat dissabte del CF Juventud 25 de Septiembre contra el FC Matadepera (1-4), en partit corresponent a la jornada 19 del grup 6 de la Tercera Catalana, va obtenir doble premi. Perquè a més de sumar els tres punts, va ampliar l'avantatge amb els seus perseguidors a la classificació. El Veinti avantatja en 7 punts al Sant Quirze i Sabadellenca, segon i tercer respectivament.

El Veinti va fer un partit molt seriós al municipal de Matadepera, concedint poques oportunitats al rival i realitzant un joc molt ofensiu. En una molt bona primera part, els de Richard Giménez se'n van anar amb 2 gols d'avantatge al descans, els dos gols obra del central Ángel Romero.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 11.36.06 (2)

Els jugadors del CF Juventud 25 de Septiembre. FOTO: Cedida

A la represa, l'expulsió del visitant Marçal va alterar el ritme del partit i el Matadepera va escurçar distàncies. Però només va ser un miratge, perquè dos gols del davanter centre Óscar Hidalgo, l'últim un golàs des del centre del camp, va posar l'1 a 4 al marcador final.

El pròxim compromís del Veinti serà contra el segon classificat, el Sant Quirze, diumenge 26 de febrer a les 12 h al municipal 25 de setembre, una victòria que podria certificar, més encara, la primera posició.

Aquesta setmana no hi haurà jornada de lliga per la celebració del carnaval.