El Veinti guanya i augmenta la seva distància com a líder

El club rubinenc ha aconseguit una important victòria contra la UE Planadeu Roureda

El CF Juventud 25 de Septiembre ha aconseguit una important victòria aquest passat diumenge contra la UE Planadeu Roureda per 2-1, primer partit de la segona volta del grup 6 de la Tercera Catalana de futbol.

Un partit davant d'un dels equips de la zona baixa de la classificació i que va oferir molta resistència a l'equip de Richard Giménez. Younes al quart d'hora va avançar el Veinti, però a 10 minuts del descans els visitants van empatar el matx, en una jugada molt protestada, ja que el jugador local Iván estava a terra després de rebre un cop al pit. Ni visitants ni àrbitre van llançar la pilota fora o van aturar el partit perquè fos atès provocant les protestes de jugadors i afició local.

El Juventud 25 de Septiembre continua líder a la classificació. FOTO: Cedida

A la represa, el Veinti va sortir a buscar el partit i al cap de 5 minuts ja tornava a estar per davant al marcador. Dues pilotes al pal i un parell d'ocasions més,van poder augmentar la diferència, però en els darrers compassos del xoc el Planadeu va tancar als de Rubí al seu camp, que van haver de defensar per mantenir el marcador final de 2-1.

Amb aquesta victòria, el Juventud 25 de Septiembre continua líder i aprofita l'ensopegada del segon classificat i ja està 5 punts per sobre del Sant Quirze i la Sabadellenca, segon i tercer classificat respectivament.

El partit de dissabte vinent serà contra el FC Matadepera, també situat a la part alta de la classificació. Serà a les 16 h al Municipal de Matadepera.