El Veinti lluita per endur-se la victòria

Els rubinencs segueixen com a líders, amb 7 punts d'avantatge sobre la Sabadellenca

Va haver de suar el CF Juventud 25 de Septiembre per endur-se els tres punts en la visita al municipal de Ca n'Anglada en el partit que el va enfrontar al filial del CP San Cristóbal (1-0), corresponent a la 25a jornada del grup 6 de la Tercera Catalana.

El club parroquial, immers en la lluita per evitar el descens, va vendre cara la seva derrota i el Veinti va haver d'estirar d'efectivitat per emportar-se el partit. Un gol d'Óscar al cap de 10 minuts de la segona part i la bona feina en defensa va fer que l'equip de Richard Giménez s'emportés la victòria.

Els jugadors rubinencs del CF Juventud 25 de Septiembre celebren la victòria. FOTO: Veinti

El Veinti segueix com a líder amb 7 punts d'avantatge sobre la Sabadellenca, que és l'únic equip que aguanta els de Rubí. Aquesta setmana la lliga s'atura per la festivitat de la Setmana Santa. El pròxim compromís tornarà a ser fora de casa, contra la UE Les Fonts, el diumenge 16 d'abril a les 12.15 h.