El Veinti reafirma el seu lideratge

La tensió del partit es va reflectir en els últims minuts, amb constants picabaralles entre els dos equips

Aquest diumenge passa el CF Juvenil 25 de Setembre va jugar contra el CP Sant Cristóbal B (1-0), dels equips que probablement estaran barallant pels primers llocs al final de la temporada.

La trobada va tenir una part per a cada equip. A la primera, el Veinti va dominar el partit, es va avançar al minut 14 amb un gol de Roli i va tenir nombroses ocasions per anar al descans amb millor marcador. En la renovació de l'equip visitant, es va concedir la pilota i les oportunitats per empatar el partit amb un Veinti que ho va intentar en contra. A més, el marcador que va acabar amb l'1-0 per a Rubí no es va moure.

En els moments finals, la tensió del partit es va reflectir al camp amb constants picabaralles entre els dos conjunts, que es van topar amb l'expulsió d'Adán Sancho per doble amonestació.

Amb aquesta victòria, el Veinti reafirma el seu lideratge, ara en solitari, amb un ple de punts (12 de 12) i sent l'equip amb més golejadors i menys golejat del grup 6 de tercera catalana.

El pròxim partit s'enfrontarà als homes de Richard Giménez a l'EU Planadeu-Roureda, el diumenge 31 d'octubre, a les 12 hores, a l'Ajuntament de Can Déu de Sabadell.