El Veinti remunta en tres minuts i ja és segon classificat

En tres minuts els rubinencs van capgirar el marcador amb tres gols

Partit complicat que va tirar endavant el CF Juventud 25 de Septiembre aquest passat diumenge. El rival, el CF Molins de Rei darrer classificat, va visitar el Municipal 25 de setembre a la jornada 24 del grup 3 de la Segona Catalana.

No li sortia res al Veinti a la primera part, a més a la mitja hora de joc els visitants s'avançaven i amb 0-1 es va arribar al descans.

A la represa va passar una mica de tot. El partit va estar aturat gairebé mitja hora per la indisposició d'un jugador del Molins de Rei que va haver de ser traslladat a observació per una ambulància, el jugador sortosament està fora de perill.

El veinti contra el Molins de Rei FOTO: Cedida

En l'apartat futbolístic, el Molins posava el 0-2 al marcador quan faltaven 10 minuts per al final del partit. Però, a partir d'aquí, es va desfermar la bogeria al Municipal, en tres minuts els rubinencs van capgirar el marcador amb gols de Marçal, Saúl i Younes just abans d'arribar al minut 90 i tant jugadors com aficionats van embogir.

Aquesta victòria, sumada a la derrota del Gavà, fa que els homes de Richard Giménez es col·loquin en segona posició 3 punts per sobre, i amb 9 de desavantatge del Ciutat Cooperativa, líder de la categoria.