Un Veinti de ressaca cau a Terrassa

Un Terrassa més endollat es va posar al davant del marcador al cap de vuit minuts de joc

El CF Juventud 25 de Septiembre va visitar l'Estadi Olímpic de Terrassa amb la lliga i l'ascens a Segona Catalana a la butxaca, per disputar l'avantpenúltim partit del grup 6 de la Tercera Catalana. Un partit que enfrontava l'equip rubinenc contra el filial del Terrassa FC i que va guanyar l'equip local 3-0.

Abans de l'inici del matx, passadís de l'equip local al Veinti com a homenatge per ser el campió. A la gespa molts canvis a l'onze de Richard Giménez, absent al partit per motius personals, on només repetien dos jugadors. Un Terrassa més endollat es va posar al davant al cap de 8 minuts de joc i augmentava la distància passada la mitja hora.

Homenatge al veinti per ser el campió. VÍDEO: Cedit

Intentava entrar en joc el Veinti, però no aconseguia rematar les ocasions que tenia. A la represa, més del mateix, domini del Terrassa i el Veinti intentant arribar a l'àrea rival amb perill. Al minut 56, el 3r gol local deixava al marcador el 3-0 final.

La jornada vinent es jugarà el dissabte a partir de les 18:10 hores, on el veinti s'enfrontarà al CE La Farga XXI. El partit es disputarà un dissabte en comptes de l'habitual diumenge al matí amb motiu de les festes del barri del 25 de Setembre.