El Veinti salva un punt in extremis

Abans del començament del partit es va fer un minut de silenci en record de les víctimes de la Rierada del 1962

El Veinti va empatar a 2 contra el CD Almeda, en el partit corresponent a la 3a jornada del grup 3 de Segona Catalana. En un partit molt disputat a la primera part, va ser l'equip local qui va disposar de les millors ocasions, Kai avançava el Veinti al minut 18, i a la mitja hora, Younes va enviar un cop de cap al travesser que va poder significar el segon gol. En una de les poques arribades dels visitants, va arribar l'empat a 5 minuts del final dels primers 45 minuts.

A la represa, va continuar el mateix equilibri, però va ser l'Almeda qui va arribar més a l'àrea del CF Juventud 25 de Septiembre. Fruit d'això, al minut 64, arribava l'1-2. Va introduir diversos canvis Richard Giménez buscant la igualada, però no va ser fins al temps de descompte quan un penal transformat pel capità Saúl, va posar el definitiu empat al marcador. El Veinti compta els seus partits per empat (3 de 3) i es manté en posicions intermèdies de la classificació.

Abans del començament del partit, es va fer un minut de silenci en record de les víctimes de la Rierada del 1962. Membres del Club i del grup d'animació Supporters 1968, van fer una ofrena floral a la placa que té el camp Municipal com a record i homenatge.

El pròxim diumenge 1 d'octubre, el Veinti visita el Municipal de Santa Eulàlia per a enfrontar-se a la Fundació Acadèmica de Futbol de l'Hospitalet, a partir de les 18 hores.